Over ons

Welkom bij Bakkerij Java,
wij zijn een bakkerij waar ook ter plekke kan genoten worden van onze ambachtelijke producten.

In januari 2018 namen wij de zaak over van mijn ouders. Zij waren bijna 30 jaar een vaste waarde aan het Stationsplein te Roeselare.

In onze winkel kan je terecht voor brood, ontbijt, gebak en taart. Al onze producten worden met passie en liefde gemaakt. Artisanaal, vers, lokaal en ecologisch verantwoord staan bij ons centraal.

De bakkerij is een mix tussen oud en nieuw. Enerzijds worden er producten gemaakt volgens de oorspronkelijke receptuur van mijn vader. Anderzijds bieden wij ook een nieuwer, jonger aanbod aan.

Ter plekke kan je bij ons genieten van een lekker ontbijt, een snelle lunch of een van onze zoetigheden vergezeld door een heerlijke koffie, thee of iets fris.

Wij bereiden ook een aantal plantaardige (veganistische) producten. Dit zijn producten die geen dierlijke ingredienten bevatten: geen zuivel, eieren, gelatine, honing en meestal ook geen geraffineerde suikers. Maar daarom zeker niet minder lekker, integendeel! Erg geschikt voor mensen die lactose- of suikervrij (geraffineerde) willen eten. 

Heeft u vragen over de aanwezige allergenen in onze producten? Stel ze gerust aan onze medewerkers. Doordat al onze producten in dezelfde ruimte geproduceerd worden is er altijd een kans op kruisbesmetting. Daarom zijn onze producten niet geschikt voor mensen met coeliakie of een andere ernstige allergische aandoening. 

Alvast bedankt voor uw bezoekje!

Stijn & Ann-Sophy

IMG_0419.JPG   IMG_0508.JPG